Laia Font Casellas

Sempre havia escoltat allò de “Estima la teva feina i no treballaràs mai més”, i és ben cert, actualment estimo tant la meva feina que la paraula treballar ja no em sembla el mateix.

Des de petita que la passió per la imatge ha format part de mi i aquesta passió es va trobar un dia amb les ganes de tenir un projecte propi amb el que poder créixer. A partir d’aquell dia que dedico la meva energia a crear incansablement i ajudar a altres persones a créixer a través del seu propi projecte.

Professionalment em defineixo com a dissenyadora gràfica i experta en comunicació visual, però també podria dir, dissenyadora d’interfícies web, fotògrafa, cineasta i experta en xarxes socials i màrqueting online. I tot és perquè crec en la comunicació visual global i en el poder que té la unió de cada una de les eines.

Dades professionals
  • També sóc professora del Diploma en Disseny gràfic de l’ERAM i la Universitat de Girona.
  • Vaig estar 5 anys a diferents agències. Però m’agrada més treballar directament amb persones que treballen d’allò que els hi agrada.
  • Vaig estudiar el grau d’Audiovisual i Multimèdia i m’he especialitzat en Disseny gràfic i Màrqueting amb altres estudis.

Perquè vaig obrir Mixgràfic?

La resposta és que volia una alternativa més propera per al client que una agència tradicional, volia un espai on crear i on tothom trobés allò que necessita per enlairar el seu projecte.

A dia d’avui tenim aquest espai i també una relació propera amb cada un de vosaltres. He de dir que m’apassiona posar cara als somnis que teniu, i treballar per descobrir allò que us fa únics. Estem en un món sobresaturat, i la connexió humana és l’única que ens permet avançar. Per això l’objectiu principal de Mixgràfic és crear a nivell emocional i acompanyar als nostres clients, i així desenvolupar marques i experiències visuals que us permetin a vosaltres connectar a nivell humà amb els vostres.

Biografia extraoficial

SEMPRE EN MOVIMENT

M’agrada moure’m; la bicicleta, els esquis o els patins m’ajuden a fer-ho.

#BETHECHANGE

Estic molt sensibilitzada amb el medi-ambient i crec en un futur sostenible però cal molta consciència. Aquest planeta és un regal.

PIRINEUS I COSTA BRAVA

He viscut sempre al poble on vaig néixer i sento una estima gegant a aquesta terra i el que l’envolta, els Pirineus i la Costa Brava.

DESCOBREIX MÉS DE MI AL MEU INSTAGRAM laiafont_