Laia Font Casellas

Sempre havia escoltat allò de “Estima la teva feina i no treballaràs mai més”, i és ben cert, actualment estimo tant la meva feina que la paraula treballar ja no em sembla el mateix.

Des de petita que la passió per la imatge ha format part de mi, ja dissenyava i feia fotografies quan tenia només 14 anys. I després d’elevar diferents projectes i marques vaig decidir tenir un estudi propi on poder ajudar directament a marques a creixer.

Professionalment em defineixo com a dissenyadora gràfica i creativa, però també podria dir, dissenyadora web, fotògrafa, cineasta i experta en xarxes socials i màrqueting online. I tot és perquè crec en la comunicació visual global i en el poder que té la unió de cada una de les eines.

A més, visc una vida amb total respecte pel medi ambient i els animals. Lluito fins allà on puc pel canvi climàtic, no menjo animals i quan no estic treballant, em trobareu al mig de la natura. Aquesta filosofia le traslladat a Mixgràfic i le integrat en el servei de branding sostenible i ètic amb el que ajudo a les empreses a ser respectuosos i fer una publicitat i màrqueting responsable i que generi el mínim impacte.

Dades professionals
  • Sóc professora del Diploma en Disseny gràfic de l’ERAM i la Universitat de Girona.
  • Vaig estudiar el grau d’Audiovisual i Multimèdia i m’he especialitzat en Disseny gràfic i Màrqueting amb altres estudis.
  • Com a gran fan de la imatge també sòc una apassionada del cinema i he fet de directora de Fotografia de diferents curtmetratges amb actors com Teresa Gimpera, Xavier Sardà o Gerard Quintana.

Perquè vaig obrir Mixgràfic?

La resposta és que volia una alternativa més propera per al client que una agència tradicional, volia un espai on crear i on tothom trobés allò que necessita per enlairar el seu projecte.

A dia d’avui tenim aquest espai i també una relació propera amb cada un de vosaltres. He de dir que m’apassiona posar cara als somnis que teniu, i treballar per descobrir allò que us fa únics. Estem en un món sobresaturat, i la connexió humana és l’única que ens permet avançar. Per això l’objectiu principal de Mixgràfic és crear a nivell emocional i acompanyar als nostres clients, i així desenvolupar marques i experiències visuals que us permetin a vosaltres connectar a nivell humà amb els vostres.

Biografia extraoficial

SEMPRE EN MOVIMENT

M’agrada moure’m; la bicicleta, els esquis o els patins m’ajuden a fer-ho.

#BETHECHANGE

Estic molt sensibilitzada amb el medi-ambient i crec en un futur sostenible però cal molta consciència. Aquest planeta és un regal.

PIRINEUS I COSTA BRAVA

He viscut sempre al poble on vaig néixer i sento una estima gegant a aquesta terra i el que l’envolta, els Pirineus i la Costa Brava.

DESCOBREIX MÉS DE MI AL MEU INSTAGRAM laiafont_
CONEIX L’EQUIP
Social media

Idalete Ribeiro

Expert en desenvolupament web

Albert Sánchez

× Hola!