Laia Font Casellas

Si ets dels que creuen en el poder de la imatge, i cada cop més de la combinació de diferents tipus de recursos visuals estàs on vols estar.

Em dic Laia Font, sòc dissenyadora gràfica de comunicació visual i la creadora de MIX GRÀFIC.  Un estudi de disseny visual multidisciplinar ubicat a Girona.

Em defineixo com a dissenyadora gràfica, i m’encanta, però a més sé fer tot això altre… Web, audiovisuals, fotografia i xarxes? Sí, crec en la comunicació visual global i que una eina ha d’anar acompanyada d’una altre i així, arribar amb la mateixa idea des de diferents formats, per al final, aconseguir la màxima visibilitat.

És per això, que la MULTIDISCIPLINARIETAT és la clau de Mix Gràfic. Perquè al final l’unic objectiu és donar-se a conèixer i donar la màxima visibilitat a una marca.

IMG_95596

ALTRES COSES SOBRE MI

  • Vaig estudiar el grau universitari de Comunicació audiovisual i multimèdia i m’he especialitzat en Disseny gràfic i marketing amb altres estudis.
  • Actualment també sòc professora del Diploma en Disseny gràfic de l’escola universitària ERAM, la universitat que em va formar.
  • Jo anaba per enginyera com a camí fàcil i amb feina segura, però em vaig quedar en creativa, que en realitat és el que m’agradaba.
  • Vaig treballar durant 4 anys a diferents agències i per marques nacionals i internacionals internament. I vaig aprendre molt, però m’agrada més treballar directament amb persones que treballen d’allò que els hi agrada i ajudar-les personalment.

T’ajudo a fer-te veure al mòn i així potenciar el teu nou o renovat negoci.

Fer-te veure, atraure clients i vendre va sempre lligat.

QUÈ PENSO?

LA MEVA FILOSOFIA

Claretat, simplitud i originalitat, en qualsevol suport, digital, físic, audiovisual o interactiu.

COM HO FEM?

ESCOLTO

Escolto el que voleu per a la vostre marca, les vostres inquietuds per anar més enllà i us assessoro per trobar el bon camí.

PENSO

A partir d'un estudi de mercat, estudio el vostre cas i busco què és el millor per la vostre marca.

CREO

Finalment dissenyo! Qualsevol suport, material i mètode sempre amb estratègia i creativitat.

Consulta tot el que puc fer tú i la teva empresa.